Waar gaat het over? okt22

Waar gaat het over?

Je komt van Jamaica en werkt bij de VN, je vergelijkt Sinterklaas met Santa Claus. De 1 heeft Pieten als helpers, de ander Dwergen… Rara wie discrimineert hier ….???

R.I.P. aug26

R.I.P.

En dan hoor je in een 1/2 uur tijd dat 2 collega’s dit weekend (te jong) zijn overleden. Ik wens hun dierbaren veel sterkte de komende tijd …

Olympisch gevoel

Tjonge, nooit geweten dat ik hockey, turnen en paardensport zo spannend vond! Zo zie je maar weer wat die Olympische Spelen met je doet, van mij mag het elk jaar plaatsvinden, goed voor het “Wij” gevoel…..

Asbest-gate jul31

Asbest-gate

Nederland is weer een mediahype rijker, je kan geen nieuws zien of horen of het gaat over asbest. Nog even en het wordt gevonden in elke wijk in Utrecht en ver daar buiten. Logisch, asbest is in het verleden veel gebruikt in de woningbouw, maar om daar nu zo’n enorme paniek voor te...

Meisjeshuis jul12

Meisjeshuis

Gisteren was ik in het Meisjeshuis in Delft voor een vergadering inclusief diner, mooie locatie. Bij deze aanbevolen voor al uw vergaderingen en andere bijeenkomsten.

Nederland waterland jul08

Nederland waterland

Man, wat een weer vandaag! Wel 5 keer tussen de Betuwe en mijn huis in een verschrikkelijke hoosbui gezeten. Dit is toch niet een weekend dat je jezelf toewenst in deze zomertijd. Waar blijft de zon ??!!