Draconisch

Draconisch

Het is het jaar van de draak. Dat zou best eens kunnen kloppen dacht ik zo, ik ben er al weer een paar tegengekomen deze eerste dagen van het jaar. Man, wat kunnen mensen soms moeilijk doen! Het lijkt wel of ze in korte tijd alle goede voornemens vergeten zijn, of zou het goede voornemen zijn jezelf te gedragen als draak? In dat geval heb ik hier niets geschreven…..

 

2 Comments

  1. Wat een draak van een website is dit zeg! ;P

  2. Je doet er ook lekker veel mee zo te zien. Moeilijk hè, zomertijd instellen. Bij de volgende toon is het 14 uur, 51 minuten en 0 seconden. Tuut!!!!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>