Hersenvocht

Hersenvocht

Onbegrijpelijk dat een Nederlandse rechter zich laat misleiden door een corrupte organisatie als Brein! Om zomaar te eisen dat een site als Pirate Bay door xs4 all en Ziggo geblokkeerd dient te worden is onzinnig. Nederland op zijn smalst, censuur dat is het.

 

 

 

1 Comment

  1. Zeker, Draconisch.
    By the way, ik probeerde je te e-mailen maar kreeg een foutmelding. Ik heb een probleem met uploaden van foto’s op mn ggk-blog, zou jij daarmee kunnen (en willen) helpen? Zo ja, mail dan fff. Thanks!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>